Librari Albania e pasur me një shumëllojshmëri tematikash librash si psh:

Letërsi artistike e huaj, Fjalorë dhe metoda Filozofi, Psikologji, Sociologji Politikë, Publicistikë Ekonomi, Mjekësi, Histori, Gjeografi, Gjuhësi, Monografi, Kujtime, Bibliografi, Shkenca natyrore Arsim dhe Pedagogji Enciklopedi Kulinari Art e kulturë e plot Libra të tjerë…