Shijoni qëndrimi tuaj në Tiranë në Boutique Hotel Kotoni, i pozicionuar në mënyrë ideale. I ndodhur në qendër të qytetit, në zemër të zonës së biznesit, përkrah ndërtesave qeveritare  si Kryeministria dhe Gjykatës Kushtetuese, Hotel Kotoni ka privilegjin e të qënit një nga vendet më të qeta dhe më të sigurta për të qëndruar në Tiranë. Ju do të habiteni nga bukuria e tij si dhe nga shërbimi efikas dhe rehatia moderne.

Enjoy your stay in Tirana in an ideally located Boutique Hotel. Situated in the city center, in the heart of the business district, just next to governmental buildings such as the Prime Minister’s office and the Constitutional State Court, Hotel Kotoni has the previledge of being one of the quiter and safest places to stay in Tirana. You will be surprised by its charm and discretion, allied with an efficient service and modern comfort.