Kolonat është biznesi i parë në Shqipëri në stilin e ushqimit fast-food vjen i plotë me logon paketimin dhe imazhin e McDonald.
Në Tiranë mund ta gjejmë në tre qendra kryesore të saj:
  1. Te Sheshi Italia, pranë Universitetit
  2. Në Bllok, Rr. Ibrahim Rrugova
  3. si dhe në Rr. e Dibrës
Gjithcka për ju, familjen dhe fëmijët tuaj, aty ku e ngrëna përvec kënaqësisë të të shijuarit kthehet në një dëfrim të vërtetë.