Aktualisht rrjeti i kinemave Imperial Cinemas, në Tiranë përbëhet nga kinematë Sheraton 1, Sheraton 2, të cilat ndodhen në “SHERATON TIRANA, HOTEL & TOWERS“, sheshi “Italia”, dhe Kristal 3 e Kristal 4 të cilat ndodhen në Kristal Center.

Kinema Sheraton 1 përbëhet nga 100 vende, me një arkitekturë të denjë për një sallë moderne, ku në sajë të aparaturave të projektimit të filmit, prodhim i vitit 2007 dhe licensuar në mars 2007, realizohet një marrje në parametrat maksimale të zërit (audio) dhe figurës (video).

Oraret dhe Cmimi:

10:30-12:30 300 Lekë

13:00-15:00 300 Lekë

15:30-17:30 300 Lekë

18:00-20:00 300 Lekë

20:30-22:30 300 Lekë