Kinema Agimi është kinemaja më e re e rrjetit Imperial Cinemas. Në ambjentet e kinema Agimi shfaqen kryesisht filma 3D.

Oraret dhe cmimi:

10:00-11:15 500 Lekë

11:30-13:00 500 Lekë

13:30-14:45 500 Lekë

15:00-16:15 500 Lekë

16:30-17:45 500 Lekë

18:00-20:10 500 Lekë

20:30-23:45 500 Lekë