E Për7shme (E7E) është jo vetëm bar-kafe, por një vend ku mund të ekspozoni artin tuaj, botimin tuaj më të fundit si dhe të shfrytëzoni kohën duke pirë e duke lexuar dicka.

Pak vetë ndoshta e dinë që nga E7E ka dalë edhe një shtëpi botuese – ‘pika pa sipërfaqe’. Në këto 3 vite punë janë botuar mjaft libra si dhe shumë prej tyre janë në proces botimi.