Juvenilja Castle është një ndërtesë me gurë tip kështjelle, me ambiente të dekoruara në mes të gjelbërimit të parkut kombëtar të Tiranës. Ajo përbëhet nga dy salla të medha ngrënie, dy bare në cdo sallë. Një kuzhinë shumë moderne, një piceri me furrë druri.

Kur moti është i ngrohtë, klientët tanë mund të shijojnë ushqimin në verandë, ose në tarracë. Lulishtja e Juvenilja Castle është një gjerdan dekorativ, gjelbërimi i të cilës gërshetohet me atë të natyrës dhe krijon një ambjent clodhës për një kafe, pije … paradite ose në pasditen magjepsëse.