Hotel Jolly është një nga hotelet me 3 yje më tërheqëse në qytetin e Tiranës. Me arkitekturën e tij unike, Jolly Hotel kombinon në mënyrë harmonike thjeshtësinë e objekteve moderne me elegancën e dizajnit neoklasik. I gjendur në një zonë të afërt me qendrën e kryeqytetit, Jolly, ofron çmime interesante dhe një shërbim

Shërbimet e ofruara nga Jolly Hotel janë:

 • Pritja e hapur 24 orë
 • Mëngjesi (me sherbim në dhomë)
 • Internet Wi-Fi pa pagesë
 • Tel / Fax
 • Depozitave Bagazhi
 • Lavanderi / Pastrim kimik
 • Rezervimi me shërbim pritje nga aeroporti
 • Këmbim valutor
 • Shoqerues
 • Taksi
 • Staf Poliglot