New Irish është një bar fantastik në zonën e Bllokut, me birra irlandeze, gjermane dhe belge. Ka ekrane televizive të cilat shfaqin ndeshje sportive. Gjëja më e mirë në lidhje me New Irish pub është atmosfera gumëzhuese dhe ambjentet e jashtme mjaft të këndshme.

Ofertë speciale

Free Buffet - E Hënë deri të Premten 17:00 - 20:00