Iluminatum Residence ose i quajtur ndryshe Teatri i Dodonës është i pozicionuar në dalje të Tiranës në mes të gjelbërimit. I arreduar me shumë gusto dhe me një kombinim perfekt të antikes dhe modernes. Iluminatum Residence është jo vetëm restorant, por një vend ideal për të organizuar mbrëmje gala, ekspozita artesh, shfaqje muzikore e teatrale, ceremoni martese, seminare, promovime, festa dhe evente.