Një ambient komod, me një penelatë mesdhetare në çdo detaj, i cili do t’ju impresionojë duke ju dhuruar momente shlodhjeje. Kuzhina jonë gourmet me gatimet e përgatitura me delikatesë nga shefat tanë do ta shndërrojnë vizitën tuaj në një eksperiencë kulinare të paharrueshme. Kantina jonë ofron një shumëllojshmëri verërash Franceze, Italiane dhe Spanjolle për një udhëtim imagjinar degustimi në prodhuesit më të famshëm të verërave Mesdhetare. Vendnodhja e restorantit tonë është përtej ideales.

Ndodhemi pas kullave binjake, të rrethuar nga një “mur” shumëngjyrësh lulesh, larg zhurmës së makinave njëkohësisht afër institucioneve më të rëndësishme qeveritare si Kryeministria, Kuvendi, pranë Hotel Boutique Kotoni etj.