Hotel Victoria, pas ndërhyrjes të thellë  për rikonstruksion, dëshiron të japë për vizitorët e saj jo vetëm një shërbim “rutinë”, por diçka më shumë.

Të gjitha punimet e ndërtimit janë bërë nga mjeshtrit e shquar Golloborda-së (nga Dibra), të cilët në lidhje me mikpritjen e Tiranës u kujdes për fasadë të bardhë “harasoni”, stolisur me bar, duke sjellë në kujtesë stilin e vjetër të rrugëve, të këtij qyteti të bukur.

Ambjentet e brendshme të Hotel Victoria materializohen me punën e marangozëve të shquar të Tiranës, të cilët kanë personalizuar me duart e tyre çdo detaj prej druri sipas vërtetësisë së këtij objekti.
Këtu janë ekspozuar veprat e piktorit të famshëm Ibrahim Kodra, të dhuruara në Hotel, në kohën kur ai ishte një mik dhe vizitor.