Nobel është një hotel simpatik me 3 yje i vendosur në një pozicion kyç në qendër të Tiranës. Atraksione turistike vendore të tilla si Muzeu Historik Kombëtar, Sheshi Skënderbej dhe Pallati i Kulturës janë shumë pranë nga hoteli.

Gjithashtu lehtësisht të arritshme janë Xhamia e Et’hem Beut, Galeria Kombëtare e Arteve dhe Piramida.