I ndërtuar në një lulishte në një zonë elegante të Tiranës, pranë parkut të bukur natyral të qytetit, në rrugën e Elbasanit, ky hotel është projektuar për ta bërë ndejtjen tuaj sa më të këndshme në momentin e ardhjes tuaj. Hotel Iliria disponon  dhoma të mobiluara me elegancë me ajër të kondicionuar, TV me ekran të sheshtë satelitor dhe me rrjet Wi-Fi. Hoteli është pak hapa larg restoranteve të ndryshëm dhe institucioneve diplomatike. Ka të disponueshëm parkim privat. Në restorantin e hotelit mund të shijohen një larmi pjatash. Të ftuarit mund të relaksohen dhe të shijojnë një pije në taracë. Shërbimi në dhomë i  hotel Ilirias  është i hapur 24 orë. Ofrojmë shërbimin e pastrimit dhe hekurosjes. Hoteli ka 20 dhoma.

I ndërtuar në 1996 , hotel Iliria Tirana ka kaluar një rikonstruksion të përgjithshëm në 2007.


Built in an up and coming, stylish area of Tirana, close to the city’s beautiful  Natural Park, this hotel is designed to make your stay enjoyable from the  moment you arrive. Hotel Iliria features elegantly decorated accommodation with air  conditioning, a flat-screen satellite TV and free Wi-Fi. The hotel is within a walking distance from several restaurants and diplomatic institutions. Free private parking is provided.

A selection of Albanian dishes can be sampled in the hotel’s restaurant.  Guests can relax and have a drink on the terrace. Hotel Iliria front desk operates 24 hours a day and provides room service.  Dry cleaning and ironing services are available. Hotel Rooms: 20.

Built in 1996, Hotel Iliria went through a general reconstruction in 2007.