Hotel de Paris është një hotel simpatik që ofron një vend të privilegjuar në udhëkryq të biznesit dhe turizmit në Tiranë. Është i pozicionuar në zemër të zonës më elegante të qytetit, plot me bare dhe restorante dhe vetëm disa hapa larg nga institucionet kryesore të tilla si Parlamenti, Pallati i Kongresit, Teatri i Operas dhe Baletit, Galeria e Arteve dhe bulevardi kryesor.

Ky hotel elegant përmban dhoma të dekoruara me stil. Kopshti i bukur në oborr është një vend i mrekullueshëm, ku mysafirët mund të marrin mëngjesin gjatë ditëve të ngrohta, duke e bërë këtë hotel të veçantë.