Mirësevini në Hotel Restorant Baron. Ky hotel është një biznes familjar, i ngritur për të plotësuar dëshirat dhe nevojat e klientëve të tij.
Ndodhet disa kilometra nga Tirana dhe mu në zemër të Shqipërisë!

Ju mirëpresim në Hotelin tonë!

Na informoni nëse keni dëshirë për t’Ju marr nga aeroporti!