Gourmet restorant kombinon elegancën bashkëkohore, një ambient intim dhe të shërbimit të pashembullt, dhe ka të gjitha vulat e përsosmërisë së vërtetë. Duke përdorur përbërësit më të mirë dhe kombinime të shijeve sublime. Cdo pjatë është paraqitur bukur dhe shfaq aftësitë e pazgjidhura teknike të Shefit Ekzekutiv George Papadopoulos dhe ekipit të tij.

I gjendur në qetësinë e rrugës Jul Variboba, Gourmet ju ofron jo vetëm finesën e kuzhinës por edhe luksin e humbjes në mes të Tiranës.