Goody’s ofron shije dhe cilësi unike!

Këmbëngulje në cilësi! Kujdes i vazhdueshëm. Besnikëri ndaj klientit. Besueshmëri. Këto jane vlerat e Goody’s, që me hapjen e restorantit të parë në mesin e viteve 1970 në Selanik. Sot, Goody’s ofron ushqim të shijshëm, të shëndetshëm dhe të sigurt për më shumë se 160,000 konsumatorëcdo ditë. Menuja e Goody’s pasurohet vazhdimisht me vakte që të hapin oreksin. Përzgjedhja e kujdesshme e përbërësve dhe përgatitja vetëm pas marrjes së porosisë, jane sekretet e suksesit që qëndron pas recetave të Goody’s. Përbërësit jane të thjesht, të pastër dhe të zgjedhur sipas specifikimeve të rrepta të cilvsisë. Të gjitha recetat janë unike, të frymezuara nga një ekip pasionant kuzhinierësh dhe ekspertësh ushqimi. Goody’s mbetet zinxhiri më i madh i ushqimit me pakicë që respekton Sistemin e Kontrollit të Cilësisë (HAACCP) në të gjitha restorantet e tij.

Stili ushqimit: Grek dhe Mediterran

Specialitet: Dreka, Darka, Kafe, Pije

Shërbimet: për familjarë, për fëmijë, të rritur etj, ushqimi mund të merret me vete ose të hahet si brenda ashtu dhe jashtë restorantit.

Produktet: Burger, Sallata, Sandwich, Spageti, Pita, Bageta etj