Dëshironi një palestër e cila ofron kurse aerobie, yoga apo zumba?

Një ambient i pajisur me veglat për sport moderne dhe nga më të ndryshmet?

Të gjendeni në zemër të kryeqytetit pasi të keni mbaruar seancën tuaj sportive?

Golden Gym

Kushtet  më të mira dhe shërbimet më të larmishme i ofron palestra Golden Gym e ndodhur në brendësi të pallateve Agimi. Mos hezitoni të testoni një prej kurseve të ofruara përpara se të vendosni për një abonim më të gjatë!