Palestra Friends Fitness ju mundëson një ambient plot vegla për ushtrime kardio si dhe të githa veglat për ushtrimet e forcës si dhe një hapësirë perfekte për të ndjekur klasat e aerobisë.

Gjatë kohës ju shoqërojnë dy instruktorë të kualifikuar nga Instituti i Fiskulturës për çdo hap që ju bëni dhe janë të gatshëm t’ju japin pergjigjen për çdo pyetje që ju keni. E rëndësishme është të ndjeheni mirë me veten si nga jashtë po gjithashtu dhe nga brenda.