Hostel Freddy ju ofron dhoma të rehatshme hoteli, shërbim miqësor, vendndodhje afër me qendrën por larg zhurmave të saj dhe një çmim shumë të mirë.  Në ambientet e dhomës do të gjeni shtretër të rehatshëm,  (pa shtretër marinari) atmosferë miqësore , TV kabllor, ajër të kondicionuar dhe banjo në të gjitha dhomat, si dhe internet WiFi.

Freddy ndodhet pranë Hotel Arber dhe Piceri Saporita.

Ofertë speciale

3 krevate me banjo, TV, 12€ për person. 2 krevate me banjo, TV, 15€ për person. 3 krevate me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 16€ për person. 2 krevate me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 16€ për person. Krevat dopio me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 36€ për dhomë. 2 krevate me banjo, TV, 15€ për person. Krevat dopio dhe krevat tek me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 48€ për dhomë. Krevat dopio me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 36€ për dhomë. 2 Krevate me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 32€ për dhomë. 2 Krevate me banjo, TV, 24€ për dhomë. 4 Krevate me banjo, TV, ajër i kondicionuar, 56€ për dhomë.