Folie Terrace është i njohur si vendi më i mirë, i bukur dhe unik jo vetëm në Tiranë, por në të gjithë Shqipërinë. Edhe pse  dominon muzika elektronike dhe House shumicën e netëve, ndonjëherë ka edhe r’n’b dhe pop për admiruesit e këtyre rrymave.

Folie Terrace

Bari është shumë i mirë për të vallëzuar, por edhe për t’u ulur dhe vetëm një koktej të shkëlqyer të përgatitur. Avantazhi i madh i Folie Terrace është  zona shumë e bukur përreth, dizajn i bardhë dhe joshës dhe hapësira e madhe në dispozicion të të ftuarve.

Folie Terrace fillon dhe popullohet shumë pas mesnate gjatë fundjavës, sidomos gjatë muajve të verës.