Floga është një prej restoranteve tradicionale që ju hap dyert në zemër të kryeqytetit. Provoni gatimet shqiptare të cilat më mirë se çdo gjë do t’ju njohin me trevat e vendit dhe shijet e ndryshme të secilit rajon.