Fitness Forma, e ndodhur në afërsi të Cirkut të Tiranës, është një palestër e kompletuar dhe moderne.

Ajo hap dyert për të apasionuarit e fitness-it nga e hëna në të shtunë midis orës 08:00 dhe 22:00. Mund të përfitoni nga ambientet moderne të Fitness Forma për të forcuar muskujt tuaj, për të kërcyer nën tingujt energjikë gjatë një seance aerobi apo të shplodheni në ambjentet e parashikuara edhe për këtë aktivitet më pak fizik.

Mos harroni që një mendje e shëndoshë gjendet vetëm në një trup të shëndetshëm.