Hotel Firenze është hotel i një standarti të lartë , i themeluar në vitin 2003, i vendosur në qendër të Tiranës.

Dhomat janë të rehatshme, me mobilim elegant. Disa nga dhomat kanë ballkon individual nga ku mund të shihet ” Bulevardi Zogu i Parë “. Shërbimi i kujdesshëm dhe atmosfera mikpritëse ju siguron një qëndrim të këndshëm.

Stafi i hotelit komunikon me ju: Anglisht, Italisht dhe Spanjisht. Për vizitorët të cilët preferojnë një hotel modern, shumë afër Qendrës së Tiranës dhe me cmime të arsyeshme.

HOTEL ” FIRENZE ” ESHTE ZGJEDHJA E DUHUR!