Restorant, piceri, gatim tradicional, catering, fast food, etj etj të gjitha këto mund t’i gjeni te Family.

Pranojmë prenotime për gëzime familjare, si dasma, fejesa ditëlindje por jo vetëm, cdo rast tjetër ku doni të mblidheni me të dashurit tuaj ambjentet e Family janë ideale.

Ne kemi dhe shërbimin Catering, i cili u sjell gatimet më të mira  nga mëngjesi deri në orën 23 të mbrëmjes.

Nuk na ngelet gjë tjetër për të shtuar vetëm ju urojmë mirëseardhjen!!