Restorant-Piceri Era 2 filloi aktivitetin e shërbimit në vitin 1999.

Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal në shërbimin ndaj klientit bënë që Era të shndërrohet, në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit.

Tani me një vendodhje të re restorant

Era 2,

me një eksperiencë 10-vjecare, staf mikpritës, gatime të diktuara nga shija e klientit, cilësi të padiskutueshme përgjatë gjithë eksperiencës së saj. Restorant Piceri Era 2 vazhdon të jetë një prej destinacioneve kulinare më të kërkuara në kryeqytet.