Hotel Eder ju ofron dhoma të rehatshme, të pajisura plotësisht, në zemër të Tiranës. Hoteli është shumë pranë sheshit kryesor të Tiranës dhe pjesës më të madhe të institucioneve diplomatike të qytetit.

Dhomat janë moderne dhe të rehatshme. Të gjitha dhomat janë të pajisura me telefon, ajër të kondicionuar, TV dhe mini-bar. Mëngjesi shërbehet në barin mjaft modern të hotelit. Stafi shumë-gjuhësor i hotelit është i gatshëm t’ju ndihmojë për çdo kërkesë tuajën, si dhe t’ju japë informacione të sakta rreth Tiranës.

Tirana është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Shqipërisë. Një dhomë në Hotel Eder do t’ju vërë në gjurmët e muzeve të Tiranës, teatrove, monumenteve historike, dyqaneve, parqeve dhe ndërtesave qeveritare.

Ofertë speciale

Cmimet e dhomave 35 euro