Divina ofron luks dhe thjeshtësi, një shumëllojshmëri ëmbëlsirash, akulloresh, çokollatash, pijesh, çajrash dhe shumë të tjera.

Nën emrin e perfeksionit apo ndryshe hyjnores kjo kafe/pastiçeri ju hap dyert në një ambient mikpritës dhe ju ofron mundësinë që ëmbëlsinë ta shijoni në tarracën e hapur. Përfitoni nga afërsia me parkun e liqenit për të ecur pak pas momentit tuaj “divin”!