Në qetësinë dhe freskinë e rrugës Mustafa Matohiti, pozicionohet Diesel Hall. Ky bar/restorant/champagne bar atipik, i cili ofron një stil arkitektural shumë të ri për qytetin e Tiranës me murin e tij vegjetal dhe kombinimin gazndjellës të ngjyrave të festës me jeshilen e natyrës.

Nën hijen e fashion-attitude të linjës Diesel, Diesel Hall frymëzon lluksin dhe modën. Festat në notat e champagne-s e përshkruajnë mësëmiri këtë karakteristikë…