Colonial Cafe Tirana ndodhet në qëndër të Tiranës në zonën e ish bllokut dhe është i vetmi Cocktail Bar ku klienti me asistencën profesionale të personelit më të kualifikuar në Shqipëri, ju mundëson krijimin e COCKTAIL-it që ju dëshironi të pini.

Colonial Cafe

Cocktail-et tona janë të shumllojshme dhe ne posedojmë rreth 400 lloje të ndryshme shishesh nga të cilat mund të krijojmë gati një pafundësi të cocktail-esh të ndryshëm për të kënaqur shijet e klientëve tanë

Të hënë dhe të enjte pas orës 18:00 në Colonial Cafe – Ofrohet në shoqërim të pijeve edhe aperitiv me specialitete italiane.