Coin është qendra tregtare italiane e dedikuar veshjes, dekorimit të shtëpisë, aksesorëve dhe bukurisë dhe është njohur gjithmonë si pikë referimi e blerjes në qendrat më të rëndësishme historike. Misioni ynë në Coin është t’i sigurojmë klientit eksperiencën më të mirë të blerjeve në qytet nga një vend me multieksperiencë.

Coin

Tek ne do të gjeni jo vetëm dyqane me veshje, por edhe bare si ABA Fifth etj.