City Hotel Tirana, një hotel i këndshëm në pronësi familjare, ofron një shërbim elegant dhe të shkëlqyer.

I vendosur në zemër të Tiranës, vetëm pak metra larg nga institucionet kryesore qeveritare, arsimore dhe kulturore të Shqipërisë, si Pallati i Kongresit, Ambasadat etj.

Dhomat e brendshme janë modeluar për të ofruar rehati, ngrohtësi dhe qetësi.

Nëse keni ndërmend të udhëtoni për në Tiranë për biznes ose pushime, konsideroni City Hotel Tirana si zgjidhjen e duhur.