Checkpoint Charlie është një prej vendeve më interesante në Tiranë, pasi koncepti i tij është: Ankand birrash. Cmimi i një shumëllojshmërie birrash ndryshon cdo pesë minutash në varësi të kërkesave të tyre. Bari është plot cdo ditë të javës dhe jo vetëm prej cmimeve të lira të alkolit. Eshtë një vend mjaft i këndshëm dhe me një atmosferë të pëlqyeshme nga të gjithë. Muzika, rock i butë, 90, hip hop edhe latine


Ofertë speciale

Birra në ankand