Chateau Rexhekri, një oaz qetësie vetëm 12km larg Tiranës! Vendi ideal për t’u qetësuar dhe harruar stresin e kryeqytetit! Chateau Rexhekri ofron gjithcka prë qetësinë tuaj. Dhomave të rehatshme dhe të mobiluara me shije iu shtohet një pishinë e madhe.