Charl’s Bistro ndodhet në një prej rrugëve më të populluara të lagjes së Bllokut. Ky bar/pub ju ofron shërbimet e tij në një ambient dekori i të cilit frymëzohet nga periudhat e viteve ’60-’80. Në Charl’s Bistro do të ndiqni këtu koncerte live dhe do mund të shijoni cocktails-et që shërbehen në barin e gjendur në cepin e oborrit të vilës. Gatimi vlen të shijohet gjithashtu.