Chakra jonë është restoranti i vetëm Indian në Shqipëri që ofron ushqim të gatuar nga shefi Indian Z. Manish Rana.

Restoranti qëndorn i hapur në shtatë ditë të javës nga ora 9 e mëngjesit deri në 11 të darkës. 

Ushqimi mund të porositet dhe vjen tek ju nëpërmjet numrit të telefonit: +355 692052252