Qëndroni me ne në qendër të qytetit të Tiranës, në hotelin më të ri të kategorisë superiore 3 yje, Capital Hotel Tirana! Unik, dizajn modern në zemër të kryeqytetit shqiptar – kënaqësi e garantuar! Të 29 dhomat e rehatshme dhe të pajisura mirë të Capital Hotel Tirana ofrojnë objektet më “up-to-date” për vizitorët biznes dhe njëkohësisht turistët. Ky hotel me cilësi dhe elegant ofron çmime konkurruese. Capital Tirana Hotel është i pozicionuar në mënyrë ideale pranë Prokurorisë së Përgjithshme, në zemër të pjesës së vjetër të qytetit, shumë afër Sheshit Skënderbej, Muzeut Kombëtar dhe Teatrit të Operas dhe Baletit. Qetësia në dhomat e hotelit është e garantuara nga dritaret e izoluara. Për shëndetin dhe komoditetin e mysafirëve tanë, Capital Tirana Hotel është një hotel ku pirja e duhanit nuk lejohet, përfshirë këtu të gjitha dhomat dhe hapësirat e përbashkëta.


Stay with us in the city center of Tirana, in the new 3 star superior category Capital Tirana Hotel! Unique, modern design in the heart of the Albanian capital – pleasure is guaranteed! The 29 comfortable and well-equipped rooms of Capital Tirana Hotel provide the most up-to-date facilities for both business and leisure travel. This stylish and smart business hotel offers superior quality at a great price. Capital Tirana Hotel is ideally located next to The General Prosecution Office, in the part of the Old Town very close to Scanderbeg Square, National Museum, Opera House. The calmness of the hotel rooms are guaranteed by the soundproof windows. For the health and comfort of our guests, The Capital Tirana Hotel is a non-smoking hotel, including all rooms and public areas.