Bristol është një hotel mjaft prestigjoz dhe i bukur, i cili ndodhet në zemër të Tiranës duke i ofruar miqve të saj atmosferën e një hoteli madhështor dhe modern. I përshtatshëm për të gjithë grupet e interesit, pak minuta larg nga Katedralja, Galeritë dhe Institucionet shtetërore. Mjaft ideal si për turista ashtu edhe për udhëtarët e biznesit.

Të 20-ta dhomat janë mjaft të bollshme, elegante, komode dhe në të njëjtën kohë të rafinuara.