BrauHaus është një birrari e vërtetë. Themelet dhe muret e kësaj ndërtese qëndrojnë mbi një truall me histori shumëngjyrëshe. Shumë kohë më parë, në këtë zonë pranë lumit Lanë, mbahej pazari i famshëm i Shën Gjergjit që grumbullonte njerëz nga gjithë zonat përreth dhe jo vetëm, prania e ujit e bënte vendin, një pikë të preferuar ndalimi edhe për karvanet e ndryshme, duke e kthyer vendin në një panair të vërtetë, festë, kakofoni ngjyrash e shijesh nga ku ngeli dhe emri Shallvare. Larmi ngjyrash, dekori dhe shijesh përpiqemi t‘ju ofrojmë në ambjentet e BrauHaus, pranë bar La Voglia.

Ofertë speciale

Në BrauHaus cdo ditë në drekë serviren specialitete të gatuara me shumë shije nga kuzhinierja e re me eksperiencë shumëvjecare dhe me cmime të arsyeshme.