Mirësevini në Biss Club!

Cdo fundjavë është e ndryshme me muzikë të njohur shqiptare, me të ftuar të huaj, me DJ dhe me argëtim pa limit.

Muzikë, Argëtim, Party & Cocktails….Biss Club, aty ku kënaqësia bëhet realitet.