E vetmja gjë ndërkombëtare në lidhje me këtë vend mund të jetë prania juaj, ky është një nga vendet më të mira për të shkuar për të marrë dozën e sheqerit dhe kafes. Akullore, pasta dhe ëmbëlsira të ndryshme do t’ju serviren në këtë lokal, jo vetëm kaq por fëmijët do të kenë mundësinë të argëtohen në parkun e vogël pranë barit.