Artisti është një bar unik, i ndritshëm dhe  me hapësirë, i cili shërben lëngje frutash të freskëta dhe smoothies, kafe, krep të ëmbël, sanduiçe, makarona, sallatëra etj.

Artisti,

rekomanduar për një aperitiv të lehtë të shëndetshëm apo dhe drekë.