Për më shumë se 10 vjet, restorant Arditi Fisherman ka standardin me të cilin ofron peshk dhe ushqime deti të freskëta, shërbim profesional dhe cilësor.

Arditi Fisherman

I vendosur në periferi të Tiranës,  Arditi Fisherman shërben vetëm gatime të freskëta të përgatitura nga një staf profesional, i sjellshëm dhe i gatshëm për të bërë momentin tuaj një rast të paharrueshëm.