Hotel Arbër është vendosur në qendër të Tiranës, shumë pranë institucioneve shtetërore dhe kulturore. Arkitektura moderne dhe teknologjia e bëjnë hotel Arbër të përshtatshëm dhe ideal për çdo vizitor. Hotel Arbër është zgjidhja më e mirë për ju cilado qoftë arsyeja e ardhjes tuaj në Tiranë.   Hotel Arbër  ka 24 dhoma dhe 1 suit, të gjitha janë të qeta dhe  zbukuruar në mënyrë elegante. Hotel Arbër  ndodhet pranë Restorant-Piceri Saporita.