Kompleksi Pishinave Aquadrom Tirana nuk është vetëm një vend që frekuentohet gjatë orëve të nxehta të ditës, por edhe në darkë. Ky kompleks ofron në ambientet e tij kënde argëtimi për fëmijë, muzikë live si dhe një larmi birrash.