Alcora, një bar popullor dhe me mjaft stil në katin e katërt të kompleksit Twin Towers. Vendasit vijnë këtu për të parë dhe për tu parë për të pirë kafe apo verë si dhe për të shijuar antipasta. Alcora, ka një tarracë me pamje shumë të bukur nga pemët si dhe brenda në lokal një pemë e ndezur trëndafili.