Në zemër të Tiranës ju do të gjeni Hostel Albania. Ndodhet afër me “Pazarin e Ri”, në një prej zonave më të vjetra të Tiranës. Kryeqyteti ynë është një vend i shpejtë dhe mjaft i zhurmshëm, prandaj ne ju ofrojmë të relaksoheni disa ditë në hostelin tonë joshës.