5 Senses Garden Bar ndodhet në qendër të Tiranës. Në 5 Senses Garden Bar mund të gjeni kafe ILLY sikurse dhe shumë variacione në përgatitjen e kafesë, kakaos dhe ëmbëlsira të shumëllojshme.

Një pushim i qetë në oborrin e jashtëm do t’iu bejë te harroni problemet e ditës.