Sky Hotel ka 38 dhoma që janë dizenjuar në mënyrë të përsosur për t’i dhënë vlerën më të mirë parave. Dhomat janë dizenjuar për të dhënë komfort maksimal si dhe për të kënaqur nevojat e atyre që u pëlqen stili. Ekziston një shumëllojshmëri dhomash nga të cilat mund të zgjidhni, të gjitha kanë akses interneti 24 orë, shërbime ATM dhe shërbime bankare, biznese dhe evenimente, shërbim 24 orësh, pajisje audio-vizuale, qendër biznesi, dhomë konferencash, pastrim kimik dhe lavanderi, dhoma takimesh, shërbim dhome 24 orë, shërbime bukurie dhe shëndetësie (SPA-ujëra termale), portier, shërbim taksi, këmbim valutor, pajisje fitnesi, përdorim interneti në zona publike, përdorim i lirë ‘wireless’ në çdo zonë, staf i cili flet shumë gjuhë, parking.